Informatie

Deze groep is vanuit het duurzaamheidsproject van de Gemeente Oudewater ontstaan. Het doel van de groep is armoede tegengaan door het weggeven van levensmiddelen die niet meer in de winkel(s) verkocht worden. Hiermee wordt voedselverspilling tegengegaan en helpen we tegelijkertijd mensen iets makkelijker rond te komen.


We werken vanuit Tjonkie, Touwslag 2. Hier hebben we de beschikking over koelkasten, vriezer en opslagkast. Ons aanbod verschilt per uitgiftedag.


Uitgifte is  op woensdagmorgen van 11:30 tot 12:00 uur en op vrijdagmorgen van 11:30 tot 12:00 uur vanuit Tjonkie! Men mag eenmaal per week komen om spullen te halen.

tjonkiefood_klein

Bent u eenmaal lid dan gebruiken wij als communicatiemiddel een Whatsapp groep. Verdere informatie over deze groep kunt u via de  contactpagina opvragen of via de Sociale Kaart van de Gemeente Oudewater (klik op één van de links hieronder om snel naar de desbetreffende pagina te gaan.)


Wij werken samen met het Stadsteam, Voedselbank, Vluchtelingenwerk en Schuldhulpmaatje. Levensmiddelen die u over heeft zijn altijd welkom en vinden weer een goede bestemming.


Als u zich aanmeldt wordt uw privacy gewaarborgd.  

Informatie

Contact

Tjonkie

Touwslag 2

Oudewater

Copyright © All Rights Reserved